Model 1

POLOŽAJ VISOKOG OBRAZOVANJA I NAUKE U SRBIJI - TREND 2017

XXIII Skup TRENDOVI RAZVOJA
Zlatibor, Hotel "Ratko Mitrović", 22.-24.02.2017.

   

Model 2

Mesto održavanja skupa

Poštovani učesnici skupa TREND, XXIII skup TRENDOVI RAZVOJA - TREND 2017 će se održati na Zlatiboru u hotelu "Ratko Mitrovic", u objektu vila "Romanija" od 22. do 24. februara 2017.
Kongresni centar vila „Romanija" je odmaralište kapaciteta 19 smeštajnih jedinica sa 39 ležajeva u, jednokrevetnim, dvokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe su opremljene radnim stolom, televizorom, mini barom, kupatilom, fenom, sefom, kablovskim i bežičnim internetom. U okviru odmarališta nalazi se centralni restoran gde se uslužuju pansionski obroci, kapaciteta 250 sedećih mesta, sa letnjom baštom kapaciteta 100 sedećih mesta. U okviru ovog odmarališta nalazi se i jedna sala za seminare kapaciteta po 70 sedećih mesta.
Kongresni centar, sa dve sale od po 250 mesta, sa svim pratećim sadržajima, površine 1.920 kvadratnih metara, i sa kapacitetom od 58 ležaja.
U odmaralištu na Zlatiboru nalazi se kompleks otvorenih sportskih terena, urađenih po najvišim standardima. U pitanju su tereni za mali fudbal, košarku, odbojku, rukomet i dva terena za tenis. U planu je izgradnja zatvorenog bazena, čime bi bila zaokružena ponuda ovog odmarališta."